Atatürk'ü Sevmek

19.03.2024 673 okunma
ATATÜRK'Ü SEVMEK Konuşma softa Soyleme yobaz Sen ATATURK'U sevmek Ne demektir bilirmisin Bir dirhem aklın beynin yoksa Sen ATATURK'U gormek Ne demektir bilirmisin Olmasaydı yaşarmıydın Soyle dini ni imanı nı Kim bilir hangi milletin Olacaktın şimdi evladı Dil uzatmaklamı buldun Soyle ahı isyanı feryadı Sen ATATURK'U yaşamak Ne demektir bilirmisin Ananı esir alırlardı Acımadan bacını teslim Kalırmıydı senin soyle Dunyada izin neslin O zaman bakalım Cıkarmıydı sesin Sen ATATURK'U yuceltmek Ne demektir bilirmisin Yılmaz'ım ATATURK'E Bağlı bir BEKTAŞ-İ O HUNKÂRDAN aldı İlmi ilhamı ateşi Bu uğurda kenetlendi Herkez oldu vatan kardeşi Sen ATATURK'U duymak Ne demektir bilirmisin Nafiz YILMAZ
— (0 oy)
Paylaş: Twitter· Facebook· WhatsApp

Yorumlar (4)

  • Gonca Girişken
    17.10.2024
    Merhaba! Nafiz Yılmaz'ın "Atatürk'ü Sevmek" adlı şiirini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şiirde Atatürk'e duyulan sevgi ve saygı çok güzel bir şekilde ifade edilmiş. Atatürk'ün Türkiye'nin kurtuluşu ve modernleşme sürecindeki rolü vurgulanmış. Şiirde, Atatürk'ün Türk milleti için ne denli önemli olduğu ve onun karakteristik özelliklerine vurgu yapılmış. Atatürk'ü anlamak, sevmek ve onun ilkelerini benimsemek gerçekten büyük bir öneme sahip. Bu değerli duyguları paylaştığınız için teşekkürler!
  • Gül Yıldırım
    18.05.2024
    Yüreğine sağlık Nafiz bey teşekkúrler.
  • Şeref Bakır
    10.05.2024
    Sayın Nafiz Bey iyi ki kısa bir sürede olsa yaşamış o dünya liderimiz. O da olmasaymış yetiştirdiğimiz hainler vatan diye bir şey bırakmayacaklarmış bize. Atatürk'te olmasaymış sonumuz tam bir felaket olacakmış. Hala da onun eserlerini güve gibi gece gündüz tırtıklayanlar var. Ama artık Türk milleti gözünü açtı. Bu çapulculara verilecek vatan yok bizde. Bu "Atatürk'ü Sevmek" adlı şiiriniz çok duyarlı bir yürek sesiydi değerli şairim. Tebrikler ve saygılar.
  • Gürsel GİRGİN
    28.03.2024
    Sayın Nafiz Bey maalesef o cahillere zebun etti felek. Atatürk sadece bu milletin değil, tüm Türk milletinin tabii çimentosudur. Mevcut hükümette sanırım kıskançlıktan iyice sekiz büklüm olmak üzere. Ellemeyin daha beter olsunlar. Tebrikler değerli şairim duyarlı asil yüreğinize sağlık. Selam ve saygılar.
Yorumlar moderasyon sonrası yayınlanır.

Nafiz YILMAZ — Diğer Şiirler

Tümü →